Belgium - PLANTVERSNIJD(ST)ER - LABMEDEWERK(ST)ER (M/V/X)

Wie zijn we?

Deroose Plants groeide uit van een familiebedrijf tot een gevestigde waarde binnen de sierplantensector met afdelingen in Europa, de Verenigde Staten en China. We vermeerderen een breed gamma aan tropische kasplanten en distribueren deze over de hele wereld. We werken niet met zaaigoed, maar zijn gespecialiseerd in in-vitro teelt of het klonen en vermeerderen van nieuwe rassen. Dankzij deze jarenlange ervaring behoort Deroose Plants tot de wereldtop op het vlak van vermeerdering via weefselteelt. Sinds 2015 behoort Deroose Plants tot de Siat groep, gevestigd in Zaventem, waardoor we de kracht hebben van een internationale groep. Zo kunnen we een uitgebreid netwerk aanspreken op tal van vlakken. In het najaar van 2017 gingen we de samenwerking aan met Exotic Plant om verdere groei te stimuleren, een sterkere positie in de markt te creëren en de handen in elkaar te slaan.

Wat moet je doen?

Je wordt tewerkgesteld als plantenversnijd(st)er in ons laboratorium te Sleidinge. Meer bepaald sta je mede in voor het verwerken van verschillende plantensoorten onder klinische omstandigheden in het labo. Dit kan gaan van versnijden of verzetten van plantensoorten maar ook inzetten van nieuwe soorten. Deze taken kunnen met het blote oog gebeuren of met gebruik van een microscoop.

Je bent tevens medeverantwoordelijk voor plantcontroles alsook diverse labotaken zoals aanvullen van te gebruiken labomaterialen,…. Er wordt een bedrijfseigen systeem gebruikt voor het scannen van de planten en het printen van de labels.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een A2 diploma en een perfecte kennis Nederlands en/of Engels zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt oog voor detail en kan zeer fijn werken. Een repetitieve zittende job schrikt jou niet af.

Je hebt interesse in de plantensector en bezit een stevige dosis leergierigheid. Ervaring is een pluspunt. Je integreert je vlot in een team, maar kan eveneens zelfstandig werken.

Wat kan je verwachten?

On the job training en een volledige opleiding van A tot Z voor de functie. Een voltijdse job met mooie uren (starten om 7u30 of 7u45 en stoppen om 16u of 16u15). Een markconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen. Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer (trein of bus).

Iets voor jou? Laat van je horen!

Stuur jouw cv door naar annsophie.henderick@derooseplants.com tav. Ann-Sophie Henderick (HR Manager) of bel even naar 09/357.74.47.