Belgium - MEDEWERK(ST)ER TECHNIEK EN AUTOMATISERING (M/V/X)

WIE ZIJN WE?

Deroose Plants is een toonaangevend en snelgroeiend bedrijf actief in de (labo) vermeerdering van sierteelt- en plantagegewassen, en sinds kort ook groenten – en fruitgewassen.
De productie en verkoop worden georganiseerd vanuit vestigingen in België (+/- 100 werknemers), de Verenigde Staten en China. In totaal bestaat het team uit meer dan 800 mensen.

Wij onderscheiden ons door onze innovatiekracht, waarmee we continu nieuwe technieken ontwikkelen om planten te vermeerderen die niemand anders aan kan bieden.

Meer informatie vind je op onze website www.derooseplants.com.

We zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Medewerk(st)er techniek en automatisering, die niet bang is voor groei in een dynamische omgeving.

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als Medewerk(st)er techniek en automatisering ben je verantwoordelijk voor alle technische werken op de verschillende sites van ons bedrijf: laboratorium, serres en kantoren. Het gaat om technische systemen op het gebied van water, electro en besturingstechniek.

Je werkt samen met onze externe leveranciers voor verschillende technische werken. Kortom jij wordt onze handige harry voor elke technische klus in ons groeiende bedrijf.

PROFIEL

Jij beschikt over een enorme portie handigheid aangevuld met een goede basis van technisch inzicht. Geen enkele klus schrikt jou af. Wanneer je geen ervaring hebt met een bepaalde taak kan je zelfstandig aan de nodige informatie geraken of beschik je over de competentie om de juiste kanalen te contacteren. Je beschikt over een rijbewijs B.

AANBOD

Een marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen on the job of via externe opleidingen. Een voltijdse job van maandag tot en met vrijdag met mooie daguren (8u-16u30). In afwisseling met collega´s worden storingen opgevangen  ´s avonds/in het weekend voor het opvangen van alarmen. Hiervoor is een aanvullende beloning ingeregeld.

Er bestaat een optie om deze functie op zelfstandige basis in te vullen.

IS DIT ALLES IETS VOOR JOU? DAN KOMEN WE GRAAG SNEL MET JE IN CONTACT!

Stuur jouw cv (+ motivatiebrief) door naar annsophie.henderick@derooseplants.com tav. Ann-Sophie Henderick (HR Manager) of bel even naar 09/357.74.47.

Heb je nog vragen?
We horen graag van je.